CPI Group otevírá na Slovensku další Family Centrum

Česká investiční a developerská skupina CPI otevírá na Slovensku 3. listopadu další obchodní areál s názvem Family Centrum. Retail park v Senici o celkové obchodní ploše 5 330 metrů čtverečních je součástí velké akvizice maloobchodních nemovitostí, kterou skupina uzavřela počátkem letošního roku.

V lednu 2011 koupila CPI Group od rakouské společnosti Real4You balík maloobchodních nemovitostí v Čechách a na Slovensku. Součásti byly nejen existující budovy Penny Market a Family Center, ale také následné developerské záměry. „Jedním z projektů byl také obchodní areál v Senici, který nyní otevíráme. Retail park v Senici navazuje na hypermarket Kaufland a zahrnuje celkem osm obchodních jednotek,“ upřesnil Ivan Nosko, ředitel slovenské pobočky CPI Group.

Již sedmý obchodní areál značky Family Centrum leží u hlavního silničního tahu města na ulici Vajanského a na ploše 5 330 metrů čtverečních nabízí sortiment prodejen dm drogerie, Dráčik, JYSK, Kik móda, Planeo Elektro, Takko Fashion a Deichmann. „K pronájmu zbývá poslední volná jednotka,“ doplnil Ivan Nosko. Součástí areálu je parkování až pro 230 aut.

V retailovém segmentu na Slovensku je CPI Group aktivní i nadále. „Nevylučujeme ani další akvizici, pokud se nějaká zajímavá nabídka objeví,“ potvrdil ředitel Nosko. Expanze retailového portfolia probíhá také v České republice, kde CPI Group v posledních dnech otevřela dva Penny Markety a koncem listopadu uvede do provozu retail park v Českém Krumlově. Ve výstavbě jsou další obchodní areály v Berouně nebo Trutnově.