Cushman & Wakefield převzali správu OC Olympia Teplice

Společnost Cushman & Wakefield (C&W) převzala od 1. ledna 2012 správu obchodního centra Olympia Teplice, jehož vlastníkem je skupina CPI Group. Smlouva zahrnuje celou řadu služeb, včetně pronájmu prostor, provozu centra, marketingu a poradenství s cílem zvýšit hodnotu nemovitosti na trhu.

„Jsme potěšeni, že se nám podařilo tuto zakázku získat, v oblasti správy nemovitostí je to první instrukce pro skupinu CPI. Tato nová zakázka dále rozšiřuje spravované portfolio a navazuje také na převzetí správy obchodního centra Olympia Plzeň pro CBRE Global Investors v létě loňského roku. Získání takto významných zakázek potvrzuje, že C&W patří mezi několik málo společností, které dokáží efektivně spravovat obchodní centra v České republice,“ komentoval Ondřej Fukal, partner a vedoucí týmu správy nemovitostí v C&W.
Olympia Teplice je obchodním centrem s velkým regionálním významem ležícím na východním okraji Teplic. Centrum má rozlohu přibližně 32 000 čtverečních metrů a skládá se z 85 prodejen, včetně hypermarketu Albert. CPI se stalo vlastníkem centra v polovině roku 2011.