Finalistky se utkají o titul Miss Vysočiny

Nejkrásnější dívky se sejdou v Domě kultury

Jan Čenský, Peter Nagy a hlavně dvanáct finalistek. To jsou hlavní lákadla finálového večera Miss Vysočiny 2010. Porota bude vybírat vítězku z elitní dvanáctky v sobotu 17. dubna od 19 hodin v Domu kultury ve Žďáru nad Sázavou.

„Patnáct ročníků bylo skvělých, teď je připravena řada novinek. Kdo se chce bavit, určitě by neměl na finále chybět,“ zve prezident Miss Vysočiny 2010 Luboš Straka.

Letos v „open soutěži“ převažují v poměru 7:5 „přespolní“ dívky. Ale lidé v sále se mohou těšit i na ryze domácí reprezentantku Andreu Lučkovou. Jen kousek to do Žďáru bude mít Iveta Bradáčová z Velkého Meziříčí či dvě Jihlavanky, Barbora Stuhlová a Andrea Šárová. Dívky v březnu zvládly víkendové soustředění, na kterém pilovaly choreografii, vystupování i volné disciplíny. Pak už každá z dívek ladila formu zvlášť. Dnesještě missky čekají nácviky, v sobotu odpoledne generálka.

„Rozdíl mezi soustředěním, generální zkouškou a finálovým večerem je úplně neskutečný. Ze svých sedmiletých zkušeností, co se na pořádání podílím, vím, že holky jsou ve finále o sto procent lepší, dokážou se vybičovat,“ srovnává ředitel soutěže Jiří Končil.
O dvou titulech bude rozhodnuto už před zahájením finále. Miss Internet můžete vybírat do sobotního poledne na serveru i-vysocina.cz. A čtenáři Sedmičky hlasují pomocí SMS zpráv do pátečních 14 hodin pro Miss Tip týdeníku Sedmička.