Fortuna vypsala sázky na Rathovy miliony

David Rath zřejmě přišel na tolik hledanou zázračnou formuli, jak vyrobit zlato. Na rozdíl od neúspěšných snah dřívějších alchymistů se jeho miliony tvoří snadno. Z krabice s „vínem“ se jako mávnutím kouzelným proutkem vysype sedm milionů korun, pod podlahou v jeho domě dokonce 30 milionů. Této magické schopnosti si již všimla sázková kancelář Fortuna. Kurz na to, že se v domě nebo kanceláři bývalého ministra zdravotnictví najde do 20. května více než 50 milionů Kč je 4:1, mezi 38 až 50 miliony 3:1 a méně než 38 milionů Kč, což odpovídá současnému stavu, 1,2:1, sdělila Fortuna.

„Policie byla jistě při domovní prohlídce velmi pečlivá, i když upřímně řečeno, schovka pod podlahou není zrovna originální. Česká koruna je v posledních letech poměrně tvrdá měna, a tak bych nevylučoval, že by v Hostivicích mohla být i zabetonována. Pokud uvidíte v okolí těžkou techniku, bourací kladiva a bagry, neváhejte a vsaďte si na to, že se nějaký ten milion ještě najde,“ láká s úsměvem hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Fortuna jde přitom tak do detailu, že nabízí i škálu možných typů krabic s ukrytými bankovkami. Rathovy slabůstky přisoudily krabici od bot kurz 1,3:1, od whisky 2:1, stejně jako od IKEA sušenek. Za to praní peněz nepředpokládá – krabice od pračky má kurz 8:1 a také televizi si asi dlouho nekoupil - 12:1.