Google vás dnes vyzývá k běhu přes překážky!

Zřejmě jste si všimli, že tradiční "doodles" Googlu se den co den mění podle aktuálních sportovních disciplín, které probíhají na olympiádě v Londýně. Dnes si dokonce můžete zazávodit; Google propůjčil své logo sprintu přes překážky, na kterém vyzkoušíte hbitost vašich prstů. S tréninkem to však nepřehánějte, vaši rostoucí výkonnost ve virtuální atletice by vaši nadřízení nemuseli ocenit tak, jak byste si představovali.

Stiskněte červené tlačítko ve vyhledávači… • …a můžete si zazávodit

Hra je triviální – rychlým stiskem horizontálních šipek rozpohybujete sprintera a před překážkou musíte ve vhodný okamžik stisknout mezerník.

Nakonec se můžete svým výsledkem pochlubit

V minulých dnech představil na svém stěžejním webu různá znazornění aktuálních sportů. Kromě připomenutí samotných olympijských her tím propagoval svou vlastní službu pro zobrazení sportovních výsledků přímo ve vyhledávači. Stačilo kliknout na logo a hned jste si mohli vyzkoušet, jak to funguje – pro vyobrazený sport se představila tabulka s programem a výsledky. Samozřejmě, že tato funkce funguje při textovém zadání jakéhokoli olympijského sportu.

Dosavadní olympijské podoby loga Google