IFMA CZ vyhlašuje XII. ročník soutěže FM AWARDS 2012

IFMA CZ (Česká pobočka mezinárodní asociace Facility managementu) vyhlašuje XII. ročník veřejné neanonymní soutěž FM AWARDS 2012. Soutěž je vyhlášena v rámci prestižní akce Týden Facility managementu 2012, která se uskuteční ve dnech 12. – 16. listopadu 2012 v Praze.

V rámci XII. ročníku prestižní akce Týden Facility managementu 2012 konaného ve dnech 12. – 16. listopadu 2012 budou tradičně udělovány ceny FM AWARDS 2012.
Cílem soutěže je podpořit nejlepší řešení a seznámit nejširší odbornou veřejnost s významnými projekty a osobnostmi v oboru Facility managementu.

Soutěž FM AWARDS 2012 je pro letošní rok vyhlášena pro kategorie:

- Projekt roku
- Odborná práce roku
- Osobnost roku
- Studentská práce
- Zvláštní cena poroty

Jednotlivé ceny mohou být uděleny pouze nominovaným projektům, osobnostem a studentským pracím, a vždy pouze jedné nebo jednomu projektu či práci. Na základě doporučení odborné poroty uděluje představenstvo IFMA CZ ceny v jednotlivých kategoriích.
Představenstvo IFMA CZ může také udělit nominovaným projektům, osobnostem nebo studentské práci Mimořádné ocenění IFMA CZ.
Do soutěže mohou být přihlášeny projekty a osobnosti působící na území České republiky a realizované v období od 1. září 2011 do 31. srpna 2012 nebo jejichž výstupy jsou hodnotitelné v tomto období. Samostatnou kategorii tvoří hodnocení studentských prací na téma Facility management. V této kategorii mohou být do soutěže přihlášeny studentské práce, které byly dokončeny ve školním roce 2011-2012.

Vyhlášení výsledků soutěže FM AWARDS 2012 se uskuteční v rámci slavnostního večera XII. ročníku TÝDEN FACILITY MANAGEMENTU 2012 dne 13. listopadu 2012 v Kaiserštejnském paláci.
Vítěz jednotlivých kategorií má právo používat udělený titul jako referenční, reklamní a propagační argument.
Podmínky soutěže a přihlášky můžete stáhnout na www.ifma.cz. Přihlášku včetně dokumentace je nutno doručit nejpozději do 20. září 2012 do 16. hodin na adresu kontaktní osoby – Roman Balogh, e-mail: awards@ifma.cz. Prezentační poplatek za přihlášení do soutěže nebude vybírán.