Kde se rodí kariéra? Ve Vysoké školce!

Předškolní výuka je zatím v České republice doslova v plenkách. Čestnou výjimku tvoří Vysoká školka Beruška – soukromá mateřská škola v Praze 4. Svým pojetím a výchovně-vzdělávací koncepcí jde o předškolní zařízení dosud ojedinělé: dětem ve věku od 3 do 6 let nabízí nejen nový přístup, ale také rozšířenou uměleckou, sportovní a jazykovou výuku. Pro tuto nadstavbovou činnost je dokonale personálně i prostorově vybavena.

V malém kolektivu odborní pedagogové přihlížejí k osobnosti každého dítěte individuálně a úspěšně napomáhají akceleraci jeho rozvoje myšlení, vnímání, jazykových i sociálních dovedností, motoriky, múzických vloh a celkového přehledu.

Výuka probíhá hravou formou v pestrém rozvrhu obohaceném sezonními sportovními a kulturními aktivitami (plavání, ledové a kolečkové bruslení, jízdy na koních, návštěvy divadel, kulturních a sportovních pořadů, celodenní výlety).

Zážitkové vyžití po celý den, flexibilní, empatické a vlídné klima zajišťuje dětem radostně strávený čas v kolektivu kamarádů a rodičům spokojenost i potřebný klid na jejich vlastní pracovní aktivity.

www.skolka-beruska.cz