Letošního festivalu Aerodrome se zúčastní i americká rocková skupina Halestorm

Halestorm

Halestorm Zdroj: Halestorm

Blížícího se hudebního festivalu Aerodrome se zúčastní i americká rocková skupina Halestorm, oznámili pořadatelé. Hlavní postavou skupiny je zpěvačka Lzzy Haleová, která v roce 2013 získala ocenění Grammy za nejlepší výkon v kategorii hard rock/metal.

Na příznivce rocku, metalu a hardcoru bude zaměřeno druhé pódium, v rámci kterého vystoupí Limp Bizkit, Parkway Drive, Stone Sour, Body Count Feat. Ice-T, Bullet for My Valentine, Hollywood Undead a další.

Festival se uskuteční ve dnech od 28. až 30. června, z Prahy se přesunul na letiště v Panenském Týnci. Změnou prošel také rozpočet akce. Ten má podle organizátorů poprvé přesáhnout sto milionů korun, náklady na minulý ročník, v rámci kterého vystoupila mimo jiné kapela Linkin Park, přitom činily zhruba čtyřicet milionů.

Přestože náklady na pořádání tohoto typu akcí v Česku rostou, stamilionová hranice zůstala dosud nepokořena, shodli se oslovení pořadatelé. Za festivalem Aerodrome od loňska stojí slovenský investor a miliardář Igor Rattaj spolu s finanční skupinou J&T.

Program letošních hudebních festivalů zde >>>