Majstrštyk

Zatimco prosté Hanák se zaobirá vebiránim zemáku, radni a privátni sektor zase vemeslele super bombo. Elektrika přes Šantovko jezdit nebode!

V momentě, kdež mistni chodi developeři prodale plácek po Milo Warrenovi Buffettovi, změnil se celé business plán. Zakladadel névětšiho Buffettovyho řetězca na světe se rozhodl, že obdaři město svojim svatostánkem s občerstvenim. A protože néni blbé a má dost zkošenosti, vi, že kdo neovláde ve městě nádražni bufet, nebode mět nigdá fastfůdové trun. Proto se tajně jednalo na radnice, jak trocho změnit uzemni plán. A podařelo se. Warren tak na Šantovko zatáhne normálni šine a vetvoři tak novy olomócky hlavni nádraži. Kdež to de v Brně, proč be sme to nemuhle odělat aji v Olomóco?

A tam, kde só peróne, bode potřeba aji ledi. Každé buffet přece stoji a padá s dojížďákama, ne?
Ledi přejedó od Prahe, od Ostrave a aji od Skrbeně. Na základě upornyho tlako městskéch aji krajskéch šibru Warren odsóhlasil, že vebodoje jednokolejnó vlečko ze šantovke až po Bochořsky letiště. Před volbama to bode lákadlo.

Ať si kdo chce co chce říká, teprv až včil začne Olómóc tepat tim správnym světovym rytmem. Bez dojižďáků, pendleru a komutátoru be sme bele jenom ospalá gubernija. Eště že toho staryho Buffetta máme.

tonek.melhoba@seznam.cz