Hokejisté Zlína dostali za zlepšené výsledky slíbenou odměnu. Generální manažer klubu Miroslav Michalovský jim připravil bifteky z pravé argentinské svíčkové. Za kuchařský stůl musel poté, co hráči dokázali ve třech zápasech s Pardubicemi, Třincem a Litvínovem získat osm bodů.
Michalovský připravil týmu oběd z dvanácti kilogramů masa. Hokejisté na něj přicházeli po rehabilitaci od půl dvanácté po skupinkách. Jako první trenéři a zkušení hráči Hamrlík, Leška a Balaštík. U stolů se postupně vystřídal celý tým.
„Bylo to opravdu výborné. Taková pozitivní forma motivace je kolikrát lepší, než když se na hráče pouští hrůza,“ uvedl trenér Zdeněk Venera. Souhlasil i kapitán Jaroslav Balaštík. „Tento oběd pan Michalovský těžko v budoucnu překoná,“ řekl s úsměvem.
Manažer nevařil hráčům poprvé, podobné zpestření nachystal týmu také v minulé sezoně. „Stává se to tradicí a pokud budou hráči vyhrávat, možná to ještě v letošním ročníku zopakujeme. Já vařím sice jen občas, ale o to s větší chutí. Jsem rád, že kluci moji práci ocenili a doufám, že vyhrávat budou pořád,“ komentoval akci Michalovský.