Michal žije ve filmu, říká dýdžej

Fanoušci se sešli po premiéře filmu.

Stejně jako po celém světě, měl i v Boleslavi ve čtvrtek 29. října premiéru film Michael Jackson´s This Is It, který dokumentuje přípravu turné Michaela Jacksona. A podobně jako jinde, také v Bondy Centru, kde sídlí multikino Cinestar, se posléze konala party na počest předčasně zesnulého zpěváka.
„Co se stalo, stalo se. Můžeme oslavovat, protože Michael žije, třeba ve filmu,“ zahájil po desáté hodině večer DJ Štěpo.
Na akci, jež se konala až do noci, dorazilo asi pět set diváků a tanečníků.
Chvíli mezi nimi byla i šestiletá Natálka. „Na film půjdeme, to bychom jí nemohli udělat,“ řekla Markéta Stránská, maminka malé fanynky, která nespustila oči z Jacksonova imitátora Petra Hochmana. „Kolikrát doma tancuje líp než imitátor,“ řekla Stránská. „Nechci imitátora urazit, ale jde spíš o parodii,“ zhodnotil jeho výkon ještě ostřeji Paul Bluva, který dorazil na akci z Benátek nad Jizerou. Spolu s kamarádem také uposlechl výzvy moderátora a zatančil na Jacksonovy písně na podiu. „Byla to legrace,“ řekl Bluva.
„Vystoupení jsem se trošku bál. Lidé, kteří přišli na film This is it, jsou samí fanoušci, což znamená největší kritici. Nakonec si ale akci užívali,“ zhodnotil akci imitátor Petr Hochman z Hradce Králové. Během večera vystoupil v několika kostýmech ve dvou asi půlhodinových blocích.
„Akce je dobrá, jen se moc neslyšíme, jinak je ale hudba zpříjemněním práce,“ řekla Andrea Šišková, která obsluhovala v jednom z barů.