Nakupovat najisto? Čtrnáct dní na rozmyšlenou, to je oč tu běží!

Nakupovat najisto? Čtrnáct dní na rozmyšlenou, to je oč tu běží!

Nakupovat najisto? Čtrnáct dní na rozmyšlenou, to je oč tu běží!

Nakupování na internetu si získává stále větší popularitu. Pokud i vás láká možnost nakupování z pohodlí domova, ale obáváte se, že zboží nebude odpovídat vašim představám, pak určitě využijte možnost odložené platby se službou Kup Najisto.

Zatímco ve světě jsou on-line nákupy s možností odložené platby již relativně běžné, čeští zákazníci se s tímto způsobem platby zatím spíše seznamují. Od minulého roku mají Češi při nákupu přes internet možnost zvolit způsob platby Kup Najisto, který jim umožní zaplatit zboží až po jeho obdržení a zkontrolování.

„Možná jsem hodně konzervativní, ale objednat si na internetu kytaru jsem měl docela strach. Co když mi nepadne do ruky, nebude správně znít? To byly otázky, které se mi honily hlavou,“ vypráví pan Petr, který žije na malém městě, kde nabídka hudebnin chybí. „Když jsem vyrazil do města, kytaru, kterou bych si přál, zrovna neměli. Pak jsem se dozvěděl o službě Kup Najisto a tu svou vysněnou kytaru jsem si přece jen objednal. Doma jsem si ji v klidu vyzkoušel, a protože vše bylo v pořádku, jednoduše jsem jen zaplatil fakturu. “ líčí Petr. Při výběru kytary neplatil nic, a pokud by mu nevyhovovala, mohl ji jednoduše vrátit a pokračovat ve výběru, aniž by musel dopředu platit její cenu a pak čekat na vrácení peněz.

Díky odložené platbě má nakupující jistotu, že v případě nevyhovujícího zboží ho může bez problémů vrátit, aniž by za něj předem cokoli platil. Nejenže tedy nepřijde o své peníze, ale ani nebude muset čekat na jejich vrácení. Kup Najisto je totiž platební metoda, která poskytuje zákazníkům jistotu při nákupech na internetu. Zákazník má možnost vidět zboží dříve (případně ho vyzkoušet – oblečení, boty), než ho zaplatí. Má i dostatek času, aby si v klidu domova rozmyslel, zda si zboží ponechá, nebo vrátí do e-shopu. Nekupuje tedy „zajíce v pytli“, ale platí až za zboží, které mu skutečně vyhovuje.

Nakupovat najisto? Čtrnáct dní na rozmyšlenou, to je oč tu běží!Nakupovat najisto? Čtrnáct dní na rozmyšlenou, to je oč tu běží!

Co vše lze se službou Kup Najisto pořídit?

Tuto platební metodu můžete využít při nákupu pestré škály zboží od oblečení či obuvi, přes vybavení domácnosti až po elektroniku. Blíže se s nabízeným sortimentem i službou jako takovou můžete seznámit na http://www.kupnajisto.cz/. Partnerskými e-shopy jsou například patro.cz, mironet.cz, muzikant.cz, sporilek.cz, levnematrace.eu, amoresa.cz, gunnars.cz, smarty.cz či cupradlo.cz.

A jak platba probíhá?

Zákazník objedná zboží, jako platební metodu zvolí Kup Najisto. Na základě dostupných dat o zákazníkovi vyhodnotí aplikace služby během sekundy riziko a platbu schválí či zamítne. Schválenému zákazníkovi pošle e-shop pošle zboží, a ten může zaplatit až za dva týdny po jeho obdržení. Za tento komfort a nákupní jistotu zaplatí zákazník v rámci faktury 39 Kč.