Pěvecká legenda Marie Rottrová se chystá do Hranic

Oblíbená zpěvačka Marie Rottrová vystoupí v 11. září v hranické Sokolovně

Lásko, voníš deštěm, Skořápky ořechů, S tím bláznem si nic nezačínej a další lety prověřené hity zazní za čtrnáct dnů v hranické Sokolovně. V pátek 11. září tam vystoupí dáma, která již přes čtyřicet let patří mezi nejvýraznější zpěvačky české hudební scény, Marie Rottrová. „Je to legenda, která se v Hranicích objeví po hodně dlouhé době, pokud tady vůbec někdy vystupovala. Dokládá to i velký zájem lidí o koncert. Tři týdny před vystoupením bylo prodáno asi 350 lístků,“ říká jeden z pořadatelů Igor Grmolec. Ostravskou rodačku, která si vytvořila image velice milé, příjemné a neustále optimisticky naladěné ženy, doprovodí devítičlenný orchestr, včetně vokalistek. „Jako host vystoupí známý přerovský skladatel, textař a hudebník Jaroslav Wykrent, což je také legenda, zvláště pro dříve narozené,“ popisuje dále Grmolec. Wykrent byl v šedesátých letech jedním z původních členů hudební skupiny Synkopa, která patřila ke špičce mezi rodícími se big beatovými kapelami té doby.
V průběhu dvouhodinového koncertu Rottrová zazpívá veškeré své hity, návštěvníci se mohou těšit i na autogramiádu. „Samozřejmostí bude špičkový zvuk i světla. Myslím, že nás čeká koncert s velkým K,“ uzavřel Grmolec.
Vstupenky v předprodeji jsou k sehnání v obchodě s mobilními telefony Alltech. Ten sídlí v budově Albert marketu, tedy bývalé Hypernovy, v Hranicích.