PointPark Prague D8 získal dva nové nájemce

PointPark Prague D8 se rozrostl o společnost Noark Electric Europe, zabývající se vývojem, výrobou a distribucí elektrotechnických přístrojů a komponentů. Druhým přírůstkem je TOPSTEEL, velkoobchodní prodejce a distributor nerezového hutního materiálu. Noark si pronajal 878 metrů čtverečních skladových a 95 metrů čtverečních kancelářských prostor. „Hledali jsme moderní evropské distribuční centrum v Praze, které nám pomůže zajistit pohotové a spolehlivé dodávky veškerého sortimentu našim zákazníkům po celé Evropě. PointPark Prague D8 nejlépe vyhověl našim náročným požadavkům,“ řekl Michael Reiner, jednatel Noark.

TOPSTEEL s P3 podepsala smlouvu na 1747 metrů čtverečních skladových a 358 metrů čtverečních kancelářských prostor. „Prostory PointPark Prague D8 nám umožnily přiblížit skladovou zásobu našim zákazníkům ve středních a západních Čechách,“ poznamenal Michael Carvan, jednatel společnosti TOPSTEEL.

„Jsme rádi, že skladové prostory PointParku Prague D8 splňují i náročné požadavky našich klientů, a to z hlediska velikosti požadované plochy, šířky poskytovaných služeb i regionálního působení nájemce,“ uvádí Peter Bečár, výkonný ředitel P3 pro Českou republiku a Slovensko. „Vážíme si skutečnosti, že společnost Noark Electric Europe využije právě naše prostory pro svůj vstup na evropský trh a věříme, že tato volba usnadní její budoucí rozvoj a expanzi,“ doplňuje.

„Stejně tak nás těší rozhodnutí společnosti TOPSTEEL,“ řekl Daniel Kubizňák, P3 leasing manager. „Během naší spolupráce jsme s klientem navázali velice dobré vztahy a jsme presvědčeni, že v našich prostorách najde zázemí pro další rozvoj svých aktivit.“ Aktuálně je v areálu PointPark Prague D8 k dispozcici 7500 metrů čtverečních, ale zároveň se nabízí možnost výstavby dalších tří hal o celkové rozloze 62 350 metrů čtverečních, které jsou vhodné na Build-To-Suit projektů.