Policie dopadla sexuálního devianta

Kriminalistům se po sedmi měsících podrželo zadržet muže, který v lednu v Orlové zneužil chlapce a dívku. Dvaatřicetiletému muži hrozí dvanáct let za znásilnění

„Ke skutku došlo v pátek 8. ledna v Orlové na Karvinsku. Pachatel s nožem v ruce tehdy donutil ještě ani ne desetileté děti, chlapce a dívku k různým sexuálním praktikám. Není vhodné blíže specifikovat způsob napadení dětí, nicméně lze uvést, že se nejednalo o 'klasickou soulož', ale o jiný pohlavní styk provedený způsobem srovnatelným se souloží,“ uvedla mluvčí policie Soňa Štětínská.
Děti, kterým ještě nebylo ani deset let, popsaly pachatele jako muže mladšího vzhledu.Podle jejich výpovědi měl deviant přibližně 17O centimetrů. Ústa mu zakrýval šátek s lebkami a překříženými kostmi. Policie požádala o pomoc veřejnost. Nakonec se jí podařilo podezřelého zachytit díky analýze většího počtu informací.Zjistili, že se jedná o dvaatřicetiletého muže, který se pohyboval na Ostravsku a Karvinsku. V minulosti už byl vyšetřovaný a odsouzený za podobnou trestnou činnost.