Rekvalifikační kurz facility manažera má přes 150 absolventů

Akreditovaný rekvalifikační kurz Facility manažera s profesním osvědčením má již přes 150 absolventů. Aktuálně byl ukončen pátý volný běh rekvalifikačního kurzu a firemní školení pro společnost ČSOB a.s. Kurz pořádá FM Institute, s.r.o. (jako organizační složka Hein Consulting s.r.o.), který na tento kurz získal akreditaci od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy jako oficiální vzdělávání nové profese facility manažer. Kurz je koncipován v souladu s platnými i připravovanými EU standardy EN 15221 „Facility management“.

Kurz je koncipován do 15ti denní výuky rozdělené na teoretické poznatky (77 výukových hodin) a na praktické cvičení (43 výukových hodin), kde účastnící navštíví zajímavé objekty se zaměřením, jak na technickou správu, tak i na zajištění podpůrných služeb. V průběhu kurzu vystoupí celkem 26 specialistů z oboru Facility managementu. Kurzem úspěšně prošli čelní manažeři či odborníci ze společností ČSOB, Česká spořitelna, Škoda Praha Invest, RWE, ECM, Česká pošta, Roger Security, KD Pragma, UPC, Trigema aj.
Odborným garantem kurzu je IFMA CZ, která jej ocenila Cenou poroty FM Awards 2009 za mimořádný počin v oblasti FM. Volný kurz akreditovaného rekvalifikačního kurzu facility manažera je otevřen pro všechny zájemce o obor Facility management. Jediné co pro svou účast na kurzu musíte udělat je, přihlásit se prostřednictvím webových stránek www.fminstitute.cz. Další běh, již šestý, začíná dne 7. září 2011.