Rezidenční projekt Zámecké zahrady se rozšiřuje

Developerská skupina Crestyl představila další návrhy domů pro svůj rezidenční projekt Zámecké zahrady. Ten se nachází v obci Vysoký Újezd západně od Prahy ve směru k Rudné. Nové návrhy domů představují pro zájemce o bydlení řešení na „klíč“, které se přesto přizpůsobí požadavkům nového majitele a přitom citlivě navazuje na místní prostředí. Cihlové vily různých velikostí jsou v nabídce s pozemkem a cena za nové bydlení začíná již na 6,8 milionech korun včetně DPH.

Pro rezidenční projekt Zámecké zahrady jsou tak nově ke stávajícím návrhům Barbory Škorpilové ze Studia Mimolimit připraveny také atraktivní vily navržené Michalem Žáčkem z architektonického studia Ateliér 2. Stejný architekt navrhl i dva domy, které jsou již v projektu Zámecké zahrady postaveny. Zájemci o bydlení v lokalitě Vysokého Újezdu si ale samozřejmě mohou koupit i samostatný pozemek a při dodržení stanovených regulativ postavit dům dle vlastních představ.

„Připravili jsme pro zájemce další možnosti pro pořízení rodinných domů. Jedná se o ideální kombinaci tradičních a kvalitních cihlových vil a atraktivního designového zpracování. Nové návrhy jsou další možností, kterou zájemci o bydlení v projektu Zámecké zahrady získávají. Pokud nabídka ,balíčku‘ pozemku s vilou zákazníky zaujme, jsme připraveni přijít s dalšími konkrétními návrhy řešení rodinných domů v tomto projektu,“ říká Radim Sayed, obchodní ředitel skupiny Crestyl.

Pro projekt Zámecké zahrady jsou nově architektem Michalem Žáčkem připraveny tři varianty domů v různých velikostech. Jedná se o designové cihlové vily s obklady z přírodních materiálů kombinující dřevo a kámen, o dispozicích 5+1 a velikostech od 164 do 221 metrů čtverečních. Ceny za nové domy s pozemkem v projektu Zámecké zahrady začínají od 6,8 milionu korun včetně DPH. Všechny tři vily z architektonického studia Atelier 2, jejichž realizace je plánována na příští rok, jsou již usazené na konkrétní pozemky a po dokončení tak nabídnou možnost získat okamžité bydlení v projektu Zámecké zahrady.