Skupina Goodman jmenovala regionálního ředitele pro severní a východní Evropu

Developerská skupina Goodman oznamuje, že Roger P. Peters byl jmenován regionálním ředitelem pro severní a východní Evropu a bude působit v bruselské pobočce. Skupina Goodman působí i v České republice a v březnovém vydání časopisu PropertyEU byla vyhlášena evropskou developerskou jedničkou. Žebříček je sestavován na základě plochy dokončených projektů mezi lety 2009 a 2011.

Generální ředitel pro Evropu Danny Peeters uvedl: „Roger má úctyhodné pracovní zkušenosti v oblasti rozvoje podnikání a investic v rámci různých typů obchodních společností po celé Evropě i Asii. Jeho praxe bude významným přínosem pro vedení skupiny Goodman v Evropě.“

Před nástupem do skupiny Goodman pracoval Roger v Singapuru na obchodních, logististických a residenčních projektech pro evropské i asijské investory. Ještě předtím měl na starosti rozvoj podnikání u společností, jejichž akcie nejsou obchodovány na burze, a působil v České republice, Rumunsku, Rusku a Turecku. Byl též generálním ředitelem uzavřeného investičního fondu ve střední Evropě.

Od roku 1998 do roku 2006 byl Roger vice prezidentem pro výstavbu u společnosti ProLogis v Evropě, kde se věnoval výstavbě a nákupu nemovitostí v Rumunsku, Maďarsku, na Slovensku, ve Skandinávii a zemích Beneluxu.

Roger pochází z Nizozemí, kde zahájil svou kariéru v oblasti výstavby kancelářských prostor v Amsterdamu, a několik měsíců strávil též v Nizozemské agentuře pro zahraniční investice (The Netherlands Foreign Investment Agency) v New Yorku. Na Amsterodamské univerzitě získal titul MA z ekonomické a městské geografie a je certifikovaným členem Královského institutu diplomovaných znalců (the Royal Institute of Chartered Surveyors) - MRICS.