Spokojená v nemocnici

Již delší dobu mě provázeli těžkosti se žlučníkem, nicméně tak jako mnozí jsem i já odkládala z určité obavy nutný operační zákrok. Dala jsem ale na mnohá doporučení svých přátel a známých, a zvolila si nemocnici v Ostrově.

Dnes, tedy s odstupem jednoho týdne po mé operaci a hospitalizaci v této nemocnici, mohu zcela jednoznačně konstatovat, že to byla z mé strany mimořádně šťastná volba.
Již při mém příjmu k hospitalizaci jsem nemohla uvěřit svým vlastním očím. Kdokoliv z personálu mě s úsměvem pozdravil. S porovnáním s mnoha jinými zdravotnickými zařízeními mohu říci, že celá nemocnice v Ostrově ja tak říkajíc nadstandardní. V každém pokoji je soc. zařízení, skříňky na oděv a televize. Přísně udržovaná čistota, zdravotní sestry a další zdravotnický personál je obětavý, ochotný, usměvavý a přívětivý k pacientům.
Všichni lékaři i zdravotní sestry se snaží o to, aby se zde pacient cítil vzhledem ke svému zdravotnímu stavu co nejlépe.
Touto cestou bych chtěla ještě jednou velmi poděkovat celému kolektivu chirurgického oddělení, oddělení JIP. Zvláště pak panu MUDr. Kurkovi, který mne operoval.
Vedení nemocnice bych chtěla poděkovat za to, že dostali tuto nemocnici do tak perfektního stavu, že si vybrali perfektní personál a přeji jim velmi mnoho stejně spokojených pacientů jako jsem já.