Sto bytů v Písnici

Ekospol zahájil výstavbu další etapy bytového areálu Nový Park Písnice. Etapa B, která bezprostředně navazuje na již dokončenou a vyprodanou etapu A, nabídne dalších 108 nových bytů ve dvou nízkopodlažních viladomech.

Dokončení etapy B bytového areálu Nový Park Písnice je naplánováno na konec příštího roku. Noví obyvatelé by se tak do svých bytů mohli stěhovat již začátkem roku 2013.

#####Reakce na zájem

„Zahájením výstavby další etapy reagujeme na obrovskou poptávku po nových bytech v Písnici. Podařilo se nám tu vyprodat bytový areál s více než stovkou bytů ještě před dokončením, což se v posledních letech nepovedlo žádnému jinému velkému developerovi,“ pochvaluje si Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti.

Důvodem pro velký zájem kupujících o projekt Ekospolu v Písnici je především vynikající lokalita v zástavbě luxusních vil a rodinných domů a docházková vzdálenost budoucí stanice metra trasy D. „Navíc jsme pravděpodobně jediným developerem, kterému se zatím podařilo realizovat bytový projekt přímo v Písnici,“ dodává Evžen Korec.

#####Předprodanost a vlastní zdroje

Tradiční přednosti Ekospolu - vysoká předprodanost ještě před začátkem výstavby a financování výhradně z vlastních zdrojů - charakterizují i tuto etapu bytového areálu v Písnici. V momentě zahájení stavby je prodáno již více než 32 % bytů.

„Výborná úroveň předprodejů nás utvrzuje v přesvědčení, že právě nabídka naší společnosti nejlépe vystihuje současnou poptávku. Tedy bydlení v klidné lokalitě s dobrou dopravní dostupností a za férovou cenu,“ myslí si Korec. Ceny bytů v Písnici začínají již na 42 tisících Kč/m2 včetně DPH.

#####Další projekty na obzoru