V lese ležela dvě mrtvá těla

Policisté objevili v lese u obce Osiky na Brněnsku dvě mrtvoly. Podle dostupných informací tam těla ležela několik týdnů.

Lidé v Nedvědici a Osikách na Brněnsku mají strach. Bojí se jít do lesa. Městem se totiž rozšiřuje zpráva o dvou mrtvých tělech, která policie objevila v sobotu 12. června večer. Mrtvoly ležely v lese mezi Nedvědicí a obcí Osiky. A podle některých informací tamních domorodců neměla těla hlavy.

„Mohu pouze sdělit, že jsme v lesním porostu u obce Osiky opravdu našli dvě těla. Prvotní ohledání místa činu nenaznačuje, že by lidé zemřeli násilnou smrtí. Víc napoví pitva, kterou jsme nařídili,“ řekl Sedmičce mluvčí policie Brno-venkov Bohumil Malášek.

Policisté se domnívají, že lidé spáchali sebevraždu. Poblíž těl totiž našli léky. Zatím ale kriminalisté nevědí, o koho se jedná. Podle informací Sedmičky by mohlo jít o dvě pohřešované osoby. Zda je to však pravda, potvrdí nebo vyvrátí analýza DNA.

Strach chodit do lesa mají hlavně lidé v Nedvědici. Před pěti lety tam totiž lesní vrah Viktor Kalivoda zastřelil dva starší manžele. Popravil je několika výstřely do hlavy. Policie vraha za několik dnů našla. Nyní si odpykává doživotní trest.