Začala výstavba nízkoenergetického projektu Krásné Počernice

Developerská společnost Konhefr na základě pravomocného stavebního povolení zahájila výstavbu nízkoenergetického projektu Krásné Počernice. V jižní části Horních Počernic v Praze 20 tak začíná vyrůstat 43 bytů a jeden rodinný dům.

Projekt přímo navazuje na obytný soubor Horní Počernice V Lukách, jenž byl společností Konhefr úspěšně dokončen v roce 2008. V rámci projektu budou postaveny tři bytové domy s celkem 43 bytovými jednotkami v dispozicích 1+kk až 4+kk a velikostech od 33 do 125 metrů čtverečních. K většině bytů patří terasa či předzahrádka. Soubor doplňuje jeden solitérní dvoupodlažní rodinný dům v dispozici 5+kk a rozloze 260 metrů čtverečních. Dokončení celého projektu je naplánováno na podzim příštího roku. Za architektonickým návrhem stojí ateliér Hlaváček & partner. Developerem a zároveň generálním dodavatelem celé stavby je společnost Konhefr.

#####Promyšlené dispozice bytů

„Projekt je atraktivní nejen lokalitou, ale zejména promyšlenými dispozicemi bytů a důrazem na moderní technologie, které obyvatelům zaručí velmi nízké provozní náklady. Velký zájem o projekt dokazuje vyprodanost předchozích etap. V této etapě bude postaveno jedenáct bytů v zemi, z nichž pět je prodáno ještě před samotným zahájením výstavby. Zájem je i o standardní byty,“ říká obchodní ředitel Realitní společnosti České spořitelny Miloš Červenka. Krásné Počernice navazují na předchozí výstavbu nejen lokalitou, ale zejména použitím osvědčených technologií a postupů, které zajišťují kvalitní a komfortní bydlení s důrazem na nízké provozní náklady. Celý projekt je koncipován jako nízkoenergetický, což budoucím majitelům přinese značné úspory.