Zkrat připravil domácí o výhru: 3:3

Namlsaní přišli diváci na další zápas Králova Dvora. Vždyť „Cábelíci“ v předchozím kole porazili vedoucí Hlavice.

Čekání na plný tříbodový zisk trvalo Královu Dvoru týmu skoro měsíc, ale výkon s Hlavicemi, dosud vedoucím mužstvem ČFL, dal zapomenout na předchozí slabší chvíle svěřenců trenéra Miloslava Kučery. V utkání opět zazářil zkušený prvoligový matador Jiří Sabou, který opět skóroval. Všichni čekali, jestli se mu to povede i proti Loko Vltavínu.

Duel veteránů se nekonal

V zápase nedošlo na pikantní souboj Saboua s Tomášem Kuchařem, protože ostřílený záložník v dresu Pražanů nenastoupil. „Mám trochu problémy se svalem, tak jsem nechtěl nic riskovat,“ přiznal Kuchař, bývalý hráč pražských Bohemians a Slavie. Zápas se hrál navíc na těžkém rozbahněném terénu.
Ten z diváků, kdo se s příchodem na hřiště třeba jen deset minut opozdil, mohl litovat.
Domácí po třech minutách vedli. Fulín předvedl, jak má vypadat precizní zakon- čení samostatného úniku. V sedmé minutě stejný hráč přihrál Kyklhornovi, který trefil růžek branky. Rázem to bylo 2:0.
„Říkal jsem si, tak a je hotovo. Tři body jsou doma. Jenže pak kluci úplně přestali hrát. Ke všemu po půl hodině Mojžíš pustil míč po střele Hebnára z pětatřiceti metrů mezi rukama do branky. To se může stát asi jenom nám,“ hořekoval kouč Kučera, který se z průběhu zápasu nemohl dlouho vzpamatovat.

Šokující tříminutovka

Reputaci si u diváků domácí napravili po deseti minutách druhé půle, kdy se po centru Kyklhorna prosadil Veselý a hlavou zvýšil na 3:1. Znovu se zdálo, že všechny tři body zůstanou v Králově Dvoře.

Opět „nedáš, dostaneš“

„Jenže právě Veselý vzápětí neuspěl, když šel úplně sám na gólmana a došlo na nedáš, dostaneš,“ lamentoval nad neproměněným sólem a potvrzením nepsané fotbalové pravdy Kučera.
Loko Vltavín se vzápětí prosadil a to hned dvakrát. Nejprve po rychlém brejku Balšánka a za tři minuty pak prudkou ranou vyrovnal na 3:3 Kodra. Z takového šoku se už domácí fotbalisté neprobrali a nakonec byli moc rádi za remízu.
„Chtěl jsem, abychom měli ze zápasu s Vltavínem a Karlovými Vary čtyři body. Takže teď to tým musí dohnat v sobotu na západě Čech,“ řekl po zápase Kučera.
Ač to nemá v zvyku, už dokonce přemýšlel o pokutách. „Obvykle to nedělám, ale když o víkendu neuspějeme, tak by nějaké tresty měly přijít. To, co hráči předvedli, už snad vážně není možné,“ dodal Kučera.
„Cábelíci“ zůstali v tabulce na desátém místě se čtrnácti body. Jejich příští soupeř z Karlových Varů je těsně před nimi s dvoubodovým náskokem.