Co před námi mocní skrývají?

Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) a ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) a prvním jednání vlády (17.12.2021)

Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) a ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) a prvním jednání vlády (17.12.2021) Zdroj: Vláda ČR

Pět ministrů nové vlády nemluví anglicky! Tato zpráva ovládla v minulém týdnu sociální sítě, protože my se prostě pořád musíme nad něčím rozčilovat, i mezi svátky.

Copak angličtina, říkám si já, mě ale spíš zarazilo, kolik lidí ve vládě najednou mluví polsky. Co toto je zase za trik? Člověk musí být ostražitý v této době a všímat si maličkostí… To se totiž taky můžete ráno probudit a z televize mluví generál Jaruzelski a v ulicích je stanné právo. A neuděláš nic, protože předtím jsi byl ovce a říkal sis „no tak všichni ve vládě mluvěj polsky – asi ňáká náhoda“.

Vy si z toho děláte legraci, ale to může jít i po drobných krůčkách jak ta vařená žába. Nejdřív se na vládě začne mluvit polsky, pak při nějaké příležitosti pustí namísto té naší polskou hymnu (někdo jen popletl cédéčka), pak armáda bude nutně potřebovat nové uniformy a co čert nechtěl – vypadají podobně jak ty polské, vlastně úplně stejně, taková náhoda!

Když si uvědomíte, že polsky mluví i ministryně obrany Jana Černochová, tak to do sebe zapadá. A tak dále. A pak už se bude gotowana żaba jen divit, až jednoho krásného dne tiše zmizí ze Staromáku pomník Jana Husa, protože katolíci ho nemají rádi.

Je zkrátka třeba být pozorný a na stráži. Například ten nový vesmírný dalekohled Jamese Webba – to vážně věříte, že by boháči něco tak drahého poslali tak daleko na oběžnou dráhu, aniž by jim z toho něco káplo? Nemá ten teleskop spíš jiný účel, který před námi Česká televize skrývá? Co když je to plán na likvidaci posledních lidí, kteří se nebojí mít vlastní názor? Tento obří laser zlikviduje všechny odpůrce Billa Gatese hned, jak rozvine svá křídla smrti. Až za několik měsíců začnou vycházet články „S tím se NASA nepochlubila“, bude už pozdě.

Ještě díky Bohu za média, která vše sledují a informují nás. Tak například Deník N zveřejnil 20. prosince na Twitteru v rámci své rubriky „Minuta N“ následující informaci: „Pandemie s omikronem může být trochu mírnější, nebo o dost horší. Pořád ještě nevíme.“ Hned jsem si oddychl! Oddychněte si tedy po svátcích i vy, a hlavně nevycházejte ze střehu i v novém roce. Mocní toho před námi skrývají mnoho, ale my bdíme.