Jana Havligerová: Migranti na pochodu

zápisník, Jana Havligerová

zápisník, Jana Havligerová Zdroj: E15

Poslanec hnutí ANO Zdeněk Soukup zakládá v dolní komoře parlamentu platformu proti multikulturalismu. Cílem je informovat poslance o vývoji v migraci, přihlásit se podle něj může každý, „komu to strach dovolí“. Zájem má údajně asi každý pátý zákonodárce, a to napříč politickým spektrem. Momentálně je to zhruba čtyřicítka poslanců z ANO, KSČM a ČSSD. Tak to už je víc lidí, než je momentálně v republice migrantů.

Pražský hrad dostane od ministerstva obrany sto milionů korun na bezpečnostní opatření, neb je možným cílem teroristického útoku. O jaká opatření se bude jednat, je pochopitelně tajné, jinak by to teroristé měli moc jednoduché.

Časem se jistě dopracujeme k tomu, že mezi nynějším Hradčanským náměstím a prvním hradním nádvořím bude z obranných důvodů obnoven původní příkop s mostem do hlavní brány a kolem hradu znovu vybudovány hradby.

Pokud to náhodou ještě nevíte, tak vězte, že zahrádkáři se podílejí na dosahování obecného blaha. Proto podle socialistů, komunistů a Úsvitu potřebují nový speciální zákon, který jim zajistí svým způsobem výsadní postavení. Svaz zahrádkářů to podle navrhovatelů vítá. Ale všeho do času.

Určitě nebude trvat dlouho a někdo přijde s prováděcími zákony, které určí, co se má na zahrádkách pěstovat a chovat, aby to přispělo k potravinové soběstačnosti země.