Slovo šéfredaktorky Terezy Zavadilové: Dobré zprávy nejsou zdarma

Deník E15

Deník E15 Zdroj: E15

Deník E15
Konference E15 Smart Future
Konference E15 Disrupce bydlení
Ilustrační foto
5
Fotogalerie

Deník E15 v kulatém roce 2020 vstoupí do třináctého roku své existence. Bude to pro něj i pro nás, jeho redakci, čas zásadní změny. Počínaje lednem přestupují naše byznysové noviny do placené distribuce.

V listopadu roku 2007 přišel ekonomický deník E15 na tuzemský trh jako bezplatně distribuovaný titul. Během let se náš přístup k distribuci postupně měnil. Kvůli větší dosažitelnosti čtenářů jsme deník začali prodávat na novinových stáncích. A přidávali jsme také nadstavbový placený obsah pod značkou E15 Premium v magazínech i na webu.

Vývoj deníku E15 reflektuje to, jak se mění svět kolem nás. Kvalitní obsah v médiích je často vytlačován neprofesionální produkcí. Za byznysovým zpravodajstvím přitom stojí spousta erudice a tvrdé práce. Kdyby tomu tak nebylo, v novinách byste se dočetli jen nekriticky přejímané PR zprávy firem a institucí.

Dlouhodobé přízně vás, čtenářů, si velmi vážíme. Pokud chcete číst deník E15 i v roce 2020 tak, jak jste zvyklí, na webové adrese najdete přehled možností. Nově výtisky deníku E15 koupíte také v celém Česku i v trafikách sítí HDS a Geco a na dalších vybraných místech.

Přejeme vám inspirativní rok 2020 a kvalitní počtení i nadále.