Sídlo miliardářů Manalapan: Komárkova rezidence za půl miliardy zde nepatří mezi nejdražší

Miliardář Komárek prodal za půl miliardy korun svoji luxusní rezidenci na Floridě. Podle realitky má sídlo sedm ložnic, 12 koupelen, vinný sklep, bazén a vlastní tunel na pláž.

Miliardář Komárek prodal za půl miliardy korun svoji luxusní rezidenci na Floridě. Podle realitky má sídlo sedm ložnic, 12 koupelen, vinný sklep, bazén a vlastní tunel na pláž. Zdroj: Brown Harris Stevens

Tato luxusní rezidence v Manalapanu je na prodej za 2,5 miliardy korun. Disponuje 12 ložnicemi v hlavním sídle a dalšími devatenácti ve čtyřech přilehlých domech. Mimo bazénu je majiteli k dispozici také vlastní golfové hřiště, tenisový kurt, basketbalové hřiště a fitness centrum s wellness.
Toto luxusní sídlo v Manalapanu se naposledy prodalo za 650 milionů korun. Uvnitř je šest ložnic a další dvě jsou v domku pro hosty. Dále je k dispozici 12 koupelen, několik barů, vinný sklep, vlastní klubová místnost, 5 garážových míst a samozřejmě i bazén.
Tato luxusní nemovitost se nedávno prodala za více než miliardu korun. Uvnitř je 6 ložnic a 9 koupelen a mimo bazénu má i vlastní molo.
Miliardář Komárek prodal za půl miliardy korun svoji luxusní rezidenci na Floridě. Podle realitky má sídlo sedm ložnic, 12 koupelen, vinný sklep, bazén a vlastní tunel na pláž.
Tato luxusní rezidence v Manalapanu je na prodej za 750 mil. Kč. Uvnitř je 7 ložnic, 9 koupelen, obrovská garáž na 10 aut, bazén, tenisový kurt, tělocvična s wellness a menší kinosál.
63
Fotogalerie

Za více než půl miliardy korun prodal pátý nejbohatší Čech Karel Komárek své luxusní sídlo na Floridě. V městečku Manalapan, kde se dům nachází, patří tato nemovitost přitom spíše k těm levnějším nabídkám, které byly v poslední době na tamním realitním trhu k mání.

Městečko Manalapan v Palm Beach na Floridě má přibližně 400 obyvatel. Nejdražší rezidence s více než 30 ložnicemi a vlastním golfovým i basketbalovým hřištěm se tu momentálně prodává za více než 2,5 miliardy korun. A ani další nemovitosti rozhodně nepatří k nejlevnějším, za astronomické cifry však na nové majitele čeká neuvěřitelný přepych. Sídlo Karla Komárka se sedmi ložnicemi a dvanácti koupelnami na více než tisíci metrech čtverečních obytné plochy zde zkrátka není žádnou výjimkou.

Luxusní nemovitosti na prodej v sídle miliardářů Manalapanu naleznete v galerii: