VENKOVNÍ SAUNA – posílení imunity na vlastní zahradě

Zdroj: saunujeme.cz

12
Fotogalerie

Saunování ve vlastní venkovní sauně přináší velmi silný zážitek a poskytuje ničím nenahraditelné pocity, kdy vnímáte přírodu všemi svými smysly. Saunování revitalizuje mysl a díky vysoké teplotě z těla vyplavuje nečistoty.

Venkovní sauna se může rychle stát součástí Vaší zahrady, je možno ji postavit kdekoli, mezi stromy i u jezírka. Zvolíte-li celoskleněnou přední stěnu sauny, získáte krásný výhled a budete si připadat jako na dovolené.

Blahodárné účinky

Při saunování se uvolňují z těla hormony. Například beta-endorfiny, které pomáhají zmírňovat bolest. Zvyšuje se také hladina serotoninu, díky kterému se cítíme příjemně a klidně. Lépe se soustředíme a je odbourávána úzkost. Pravidelné saunování má pozitivní účinky na celkový stav těla. Zmírňuje bolesti svalů, hlavy a zad.

Snadné usínání

Zapomeňte na chvíli na všechny problémy a v klidu se oddejte relaxaci. Na vlastní kůži se přesvědčte, že jste ještě nikdy neusnuli tak snadno a rychle a nespali tak vydatně jako po pobytu v sauně. Finové by Vám toto tvrzení stoprocentně potvrdili.

saunujeme.cz

Úsporná na prostor

Pro stavbu venkovní sauny na vaší zahradě stačí prostor 2x 1,8 metru. Stačí mít připravený vhodný podklad, například betonovou desku, a elektrický kabel.

Jak si dopřát 100% zážitek? Do sauny můžete nainstalovat topidlo s vlhkostním bio provozem – a sauna se rázem promění v tropický ráj s nízkou teplotou a vysokou vlhkostí. Bolí Vás záda? Nechte si do sauny instalovat infrazářič s hloubkovým prohřevem, stačí klidně jen jeden, a prohřejte si bolavá záda, budete překvapeni, jak účinné to je!

Máte rádi romantiku a praskající dřevo v krbu? Máme pro Vás příjemné řešení s nádechem starých časů, ale v moderním pojetí, je to instalace topidla na dřevo s nerezovým komínem. Tato varianta je samozřejmě náročnější na obsluhu, musíte topit a hlídat teplotu, ale pocit z praskajícího dřeva a pohled na plápolající plamen nic nepřekoná.

Saunujte se celoročně

Na otázku, jestli není zbytečné si pořizovat saunu kvůli pár měsícům v roce, Vám velmi rádi odpovídáme – SAUNUJTE SE I V LÉTĚ, posílíte si tím imunitu a připravíte tělo na nelehké období podzimu, budete odolnější proti různým virům a nachlazení. Je prokázáno, že vysoká teplota zničí veškeré viry, a v kombinaci s posílenou imunitou budete opravdu zdraví.

Budete-li se saunovat v létě, Vaše tělo si nastaví termoregulaci a během dne budete velmi dobře snášet vysoké teploty a také se méně potit.

saunujeme.cz

Český výrobce

Ryze český výrobce saunových domků, firma SAUNUJEME s.r.o., vyrábí saunové domky ve vlastní dílně v Kutné Hoře. Venkovní sauny i interiéry saun včetně odpočíváren si můžete prohlédnout v showroomu, který je nedaleko centra ve městě Kolín, a také v centru Českých Budějovic. Dokonce si můžete z jejich stránek stáhnout ceník venkovních saun a infrasaun. SAUNUJEME s.r.o. se specializuje na stavbu venkovních prosklených nebo panoramatických saun.

Přijďte se přesvědčit, jak může vypadat poctivě vyrobená sauna. Nemusí být jen venkovní. Společnost SAUNUJEME s.r.o. vyrábí i veškeré interiérové vestavěné sauny na míru, parní kabiny, infrasauny a celá wellness, veřejná i privátní. Showroomy v Kolíně a v Českých Budějovicích jsou otevřené po předchozím objednání každý všední den od 9 do 17 hodin. Na stránkách www.saunujeme.cz najdete bližší informace včetně fotografií z realizací.