Balakryl jde po šesti letech do televize

Balakryl

Balakryl

Značka Balakryl se po šesti letech vrací do televize, a to se třemi variantami sponzorských spotů, které budou nasazeny od června v hlavní vysílací čas na TV Barrandov a vybraných kanálech televize Nova, Prima a České televize. Kreativní zpracování spotů a produkci zajistila slovenská agentura Salamon design.

Celkem tři 10 sekundové sponzorské odkazy se liší zpracováním a prezentovaným produktem. Dva cílí zvlášť na muže a ženy, a tomu odpovídá i jejich nasazení v rámci programu. Třetí spot je z ohledu cílení univerzální, prezentuje letošní produktovou novinku Balakryl UNI satin a poběží před počasím pouze na televizi Nova. Spoty budou rotovat od června do července.

„Balakryl za poslední roky prošel několika významnými změnami. Značka má novou vizuální identitu, která zahrnuje design plechovek, úpravu loga i nový slogan Svět v lepších barvách. Používáme také nové receptury na základě nejnovějších vodou ředitelných technologií,“ vysvětluje Silvia Dyrcová, brand manažerka značky Balakryl, proč právě teď uzrál čas pro návrat na televizní obrazovky.

Spot