Ospap se po dvouleté pauze vrací na slovenský trh

Papírenský stroj - ilustrační foto

Papírenský stroj - ilustrační foto Zdroj: Papcel

Ospap, společnost s 56letou historií působící nyní pod obchodní značkou PaperlinX, se počátkem roku 2015 vrátila na slovenský trh. Po dvouleté odmlce mohou slovenští zákazníci opět využít sortiment divize Visual Technology Solutions.

Sortiment doplní široká nabídka balicích materiálů a technologií divize Packaging společně s grafickými a kancelářskými papíry divize Paper.

Na Slovensku působila skupina PaperlinX mnoho let prostřednictvím Bratislavské papierenské spoločnosti, sesterské organizace Ospapu. Ta byla v roce 2012 /2013 odprodána společnosti Europapier Slovensko.

Po již zmíněné dvouleté odmlce se Ospap, pod hlavičkou PaperlinX počátkem roku 2015 vrátil, aby mohl slovenským slovenským partnerům dodávat celý svůj sortiment zboží přímo ze skladů v Praze, Brně a Ostravě.

„V rámci zlepšování služeb plánujeme umožnit slovenským zákazníkům také on-line objednávky zboží z našeho eshopu,“ říká Daniel Gašparovič, Country Manager divize Paper pro Slovensko.

Ospap, působící v České republice pod značkou PaperlinX Czech, je předním dodavatelem obalových materiálů, řešení a technologií pro vizuální komunikaci a polygrafii. Na českém a slovenském trhu obsluhuje tisíce firemních zákazníků.

Společnost je součástí nadnárodní skupiny PaperlinX, která má 4600 zaměstnanců a působí v 18 zemích Evropy, severní Ameriky, Asie a Austrálie.