Fotbalista Ronaldo tratí na prodeji svého britského sídla miliony

Usedlost v Alderley Edge, kterou prodal Cristiano Ronaldo

Usedlost v Alderley Edge, kterou prodal Cristiano Ronaldo Zdroj: Reprofoto: zdroj z internetu

Cristiano Ronaldo děkuje fanouškům po výhře Juventusu nad Udine
Hvězda Juventusu Cristiano Ronaldo v souboji s obráncem AC Milán Theem Hernandézem
Cristiano Ronaldo nesl brzké střídání v zápase s AC Milán špatně, údajně odjel domů tři minuty před koncem zápasu
Cristiano Ronaldo
5
Fotogalerie

V Manchesteru United nehraje jeden z nejlepších fotbalistů současnosti Cristiano Ronaldo již deset let a po této době se rozhodl prodat i své tamní sídlo v noblesní anglické vsi Alderley Edge, která leží pouhých patnáct kilometrů od jeho bývalého působiště, stadionu v Old Trafford.

 

Portugalec, který nyní dává góly za italský velkoklub Juventus Turín, nabídl dům k prodeji v tomto týdnu. Za třípatrovou cihlovou usedlost chce získat 4,1 milionu dolarů. Pro třiatřicetiletého Ronalda to představuje ztrátu 19 milionu korun.

Objekt totiž před lety koupil za 114,3 milionů a realitní kancelář jej nyní nabízí za 95,3 milionu korun, ale není jasné, zda jej za tuto cenu prodá. Informoval o tom server mansionglobal.com.

Vkus fotbalové superstar realitní makléře překvapil. Dům se totiž podle nich vyznačuje strohým až spartánským stylem a prakticky veškeré zařízení, včetně záclon a závěsů, je v černé barvě.

Bývalý domov portugalské hvězdy se v nabídce realitky Benson Bunch objevuje již podruhé. Poprvé, v roce 2003, jej fotbalista bez úspěchu prodával za 110 milionů korun.