ČESKÝ SLAVÍK MATTONI OMLAZUJE

Zdroj: Musica Bohemica

V těchto dnech je hlasování letošního ročníku ankety o nejpopulárnějšího českého zpěváka, zpěvačku a skupinu v polovině. Zatím se nic neděje. Většina hlasů přichází až ke konci hlasování. Loni se jich rozdalo přes 140 tisíc. Rozhodly o tom, že se podle očekávání stali Zlatými slavíky Karel Gott, Lucie Bílá a skupina Kabát. 

Bylo to spravedlivé, protože specifickou vlastností Slavíka je celonárodní hlasování. Svůj hlas mohou na stránkách slavikmattoni.cz odevzdat mladí i starší. To znamená, že ve výhodě jsou ti, kteří umí oslovit všechny generace.

Český slavík Mattoni se ujal role toho, kdo pomáhá nejmladším hvězdám proniknout z internetového prostředí do světa velké pop music. V posledních čtyřech letech proto posílil význam kategorie Objev roku a začal pro ni předvybírat nejnadanější osobnosti internetové scény, která je dnes největší líhní talentovaných osobností. Mnohé z nich mají na sociálních sítích obrovskou podporu a jejich klipy často překračují několikamilionovou hranici shlédnutí. Výsledek se začíná pomalu dostavovat. Nominací na Objev roku se mohou chlubit dnes už známé osobnosti české scény jako Bára Poláková, Lenny, Adam Mišík, Pavel Callta, Voxel nebo loni úspěšná Slza. I letošní nabídka ukazuje, že v dolních patrech českého popu se něco děje. Mezi těmi, kdo přicházejí v úvahu pro letošní nominaci, se mohou vyskytnout skupiny Poetika a Hodiny nebo zpěváci Timmy White, Pekař, Pokáč nebo Sebastian.

Musica Bohemica

V letošním roce nás čeká ještě další krok na podporu mladých tváří českého popu. Ti, kdo hlasují na stránkáchwww.ceskyslavikmattoni.cz v hlavních kategoriích, mají možnost vybrat v speciálním hlasování jeden z jejich klipů. Vítěz dostane šanci předvést svou píseň naživo přímo na galakoncertu 26. listopadu v Hudebním divadle Karlín. Bude to křest ohněm, protože jej v těch okamžicích uvidí vedle Ewy Farne, Lucie Bílé nebo skupiny Kabát v přímém přenosu TV Nova početné publikum. Vypadá to, že mladí opravdu útočí.    

                                                                                                  PARTNEŘI ANKETY ČESKÝ SLAVÍK MATTONI 2016

Hlavním partnerem ankety je společnost M&M reality,  které se svými 185 pobočkami a 2 531 makléři pokrývají celé území České republiky, ročně zobchodují nemovitosti v hodnotě přes 21 mld. Kč. V současné době mají ve svém portfoliu více než 25 874 nemovitostí, jejichž hodnota dosahuje 142 mld. Kč

Dlouhodobým slavičím partnerem je společnost NH CAR, na jejíž webových stránkách www.nhcar.cz  můžete soutěžit o měsíční pronájem nového vozu Škoda Kodiaq.