Motosalon láká na nové modely Jawy 660

Jawa 660

Jawa 660 Zdroj: jawa.eu

Nové tři modely motocyklu Jawa 660, novinky letošní sezony od hlavních světových značek nebo velkou expozici čtyřkolek představí letošní Motosalon v Brně.

Expozice se otevřou pro odborníky dnes. Veletrh se do Brna vrací po dvou letech a přihlásilo se na něj kolem stovky vystavovatelů. Veletrhy Brno předpokládají, že se na motorky do Brna přijde do neděle podívat kolem 45 tisíc návštěvníků.

Expozice organizátoři soustředili do moderního pavilonu P, zaujmou 15 tisíc metrů čtverečních výstavní plochy. Na brněnském výstavišti se představí motocykloví producenti od Aprilie přes BMW, Harley-Davidson, Hondu, českou JAWU, KTM, Kymco a Moto Guzzi po Triumph a Yamahu. Vzstavovatelé se budou snažit oživit zájem o motocyly, kterých se v Česku prodává stále méně.

Tuzemská značka Jawa v Brně poprvé představí veřejnosti tři nové modely motocyklu Jawa 660. Jeden z nich bude speciál se zvláštním lakem, další retro Californian. Novinky představí i společnost DK auto - moto, která je oficiálním dovozcem motocyklů značky Triumph do ČR a na Slovensko.

Novinky letošní sezony přiveze do Brna také Honda. Lidem ukáže například dvanáctou generaci legendárního sportovního motocyklu CBR1000RR Fireblade, pohodlný cestovní motocykl Crosstourer nebo skútr Vision 50.