Představujeme King C. Gillette – novou kolekci pro péči o vousy

Součástí kolekce je klasický "bagr". Asi nejstylovější holítko vůbec.

Součástí kolekce je klasický "bagr". Asi nejstylovější holítko vůbec. Zdroj: Gillette

K mání je i moderní žiletky, pokud se s "bagrem" necítíte.
Produkty jsou specificky vytvořeny pro péči a mužskou pleť a vousy.
Kolekce obsahuje krom žiletek i kosmetické produkty.
3
Fotogalerie

Péče o vousy je umění. Gillette proto přináší novou značku výrobků King C. Gillette pro dokonalý zážitek z domácí péče – jako z barber shopu! Kolekce je inspirována 115letou tradicí, proto koneckonců nese jméno zakladatele, King Camp Gillette. Je výsledkem století zkušeností v péči o vousy a zahrňuje kompletní kolekci produktů, které ti pomohou zdokonalit tvůj osobní styl, od holení přes precizní tvarování až po péči; od ikonické kovové žiletky přes její moderní sestřenici s náhradními hlavicemi a elektrický zastřihovač až po pečující emulze a oleje.

Ať už se rozhodneš pro hladké oholení, bradku, strnište, knír, nebo plnovous, nová kolekce King C. Gillette obsahuje vše, co potřebuješ k tomu, aby ses stal pánem svého stylu!

Co kolekce King C. Gillette obsahuje?

Kolekce výrobků King C. Gillette inspirovaná tradičními metodami holení by nebyla kompletní bez naší klasické žiletky s dvojitým ostřím. Je to opravdu kultový produkt, který nesmí chybět ve sbírce žádného příznivce precizního tvarování vousů. V roce 1901 jej přeslavil právě King Camp Gillette – není to proto náhodou, že se tento důmyselný malý nástroj dodnes nazývá jménem našeho zakladatele.

V kolekci najdeš jak startovací balení klasické žiletky s chromovanou rukojetí, tak i balení náhradních žiletek. Pro fanoušky hladkého oholení je tu také designový holící strojek s prémiovou rukojetí a pěti břity pro precizní holení a jedním speciálním zarovnávacím břitem na tvarování. K němu jsou samozřejmě dostupné náhradní holící hlavice. Příznivcům vousů je pomůže udržet v dokonalém tvaru zastřihávač s 3 různými nástavci – ideální pro zarovnání kontur a pravidelné zastřihování.

Vedle žiletky či strojku ti na poličce nesmí chybět také gel na holení s bílým čajem a arganovým olejem. Pro péči o vousy od strnište až po plnovous je tu pak čistící emulze na vousy a obličej, která ti dodá zaručený pocit svěžesti. Nezapomeň po mytí použít změkčující balzám s kokosovým máslem – buď jako kondicionér na vousy (nech chvíli působit a pak opláchni vodou), nebo jako bezoplachový změkčovač.

Vůně produktů pro péči o vousy je zcela unikátní. Objev jejich moderní mužnost – perfektní směs svěžího citrusu a hravého zázvoru, kombinovaná s růžovým pepřem a chladivými mátovými nuancemi. Tóny pelargonie, bourbonu a uklidňující levandule dodávají vůni hloubku, zatímco krémové boby Tonka a hřejivé dřevnaté aroma v tobě zanechají pocit absolutní sebejistoty.

Nová kolekce King C. Gillette je k dispozici v síti prodejen dm drogerie markt s.r.o.