Stylové módní novinky - od hodinek až po knihy

Hodinky Montblanc 1858 Geosphere Messner, cena k doptání v butiku

Hodinky Montblanc 1858 Geosphere Messner, cena k doptání v butiku Zdroj: Montblanc

Hodinky Montblanc 1858 Geosphere Messner, cena k doptání v butiku
Sluchátka Montblanc, bezdrátová v kvalitní kůži.
Brýle Bulgari, cena k doptání v butiku
Brýle Bulgari, cena k doptání v butiku
Brýle Blake Kuwahara, k dostání v Žilka Optik Studio
7
Fotogalerie

Není moc za co utrácet. Na zimní lyžovačky asi nikdo moc nepojede, hospody zavřené, divadlo a kino taky nic. Tak proč si neudělat předvánoční radost s nějakou ze stylových novinek. Koneckonců jakákoliv drobná i ne úplně drobná radost se teď hodí.

Precizní hodinky Montblanc 1858 Geosphere Messner, limitovaná edice pojmenovaná podle známém italském horolezci. Poprvé tato edice vznikla v roce 2018 a od samého začátku jsou tyto hodinky spojeny s tzv. Korunou planety, kterou tvoří nejvyšší hory všech sedmi kontinentů, a s výzvou Reinholda Messnera. Jeho trasa, označovaná jako „Messnerův seznam“, je jednou ze čtyř variant, jak zdolat všechny nejvyšší vrcholy každého světadílu, a je považována za tu nejtěžší verzi vůbec.Pokud se necítíte na hodinky, Montblanc má nově i luxusní sluchátka. 

Sluchátka Montblanc, bezdrátová v kvalitní kůži. Sluchátka Montblanc, bezdrátová v kvalitní kůži. | Montblanc

Známý designér Blake Kuwahara vytvořil novou kolekcii brýlí Grey Label, které připomínají kosti a klouby. Jeho typickým rukopisem jsou dvojité obruby a inspirace živým světem.  Kuwahara v kolekci využívá svých zlatnických dovedností a každý rám je ručně odlitý s precizně zapracovanými detaily. Kolekce Grey Label se skládá ze čtyř stylů ve třech různých barevných provedeních. V České republice prodává brýlové obruby značky Blake Kuwahara Žilka Optik Studio.

Brýle Blake Kuwahara, k dostání v Žilka Optik StudioBrýle Blake Kuwahara, k dostání v Žilka Optik Studio | Blake Kuwahara

Novou kolekci brýlí pánskách brýlí uvedla i značka Bulgari. V černé nebo zlaté a nezvykle minimalistickém designu jsou naprostým vrcholem italské kvality. 

Abychom se v další karanténě neflákali jako minule, je dobré pokusit se být trochu produktivní. Pečení chleba je produktivita taky, ale zkuste číst.  The Do Book Company je série průvodců a knih zaměřených na sebezlepšování jak osobnosti, tak i byznysu a profesionálního vystupování a život. 

Průvodce The Do Book Company, prodává obchod Book TherapyPrůvodce The Do Book Company, prodává obchod Book Therapy | Book Therapy

V obchodě Book Therapy navíc seženete mnoho uměleckých, designových a lifestyle knih.