Vans a Noon Goons uvádějí kolekci věrnou stylu SoCal

Vault by Vans a Noon Goons

Vault by Vans a Noon Goons Zdroj: Vans

Vault by Vans a Noon Goons
Oproti běžným Vanskám jsou modely v této kolekci mimo jiné i z kůže
Kolekce obsahuje i "nazouváky" z modrého sametu
Sametové vansky
Každý model nese jak logo Vans, tak logo Noon Goons
6
Fotogalerie

Vansky asi všichni znají, protože je každý buď nosil, nebo nosí, nebo ještě bude nosit. Tou fází si musí každý projít. Vans ale není známá jen pro klasické černé tenisky, ale především pro své kolaborace s jinými značkami. A vždycky jsou úspěšné. 

Vans se často snaží spolupracovat s podobně smýšlející inovátory. Losangeleská značka oblečení Noon Goons sdílí s Vans jižanskou estetiku a vášeň pro kvalitu, a z toho důvodu se tato dvojice dokonale hodí pro jaro 2021.

Kurt Namore, kaliforňan z jihu se zkušenostmi s výrobou oděvů zjistil, že je nedostatek značek, které by skutečně reprezentovaly jeho osobitý styl - kombinaci bruslení a surfování. Díky jeho zkušenostem s materiály a výrobou Namore začal vyrábět oblečení pro sebe a své přátele a vzniklo tak Noon Goons.

Značka uvedla svou zahajovací kolekci na podzim/zima 2016 a dnes ji najdete u předních světových prodejců.

Navrženo a vyrobeno v centru Los Angeles, Noon Goons skutečně ztělesňují SoCal styl s jejich luxusními, ale přesto snadno nositelnými oděvy. I proto je nová kolaborace s Vans moderní, svěží, streetová a přesto působí luxusně a „draze“.