Bělotínské pivní slavnosti se blíží

Bělotín/ Při hudbě, malování, sportování, ale i u dobrého piva a sousedského klábosení můžete strávit již devatenáctý ročník akce Pivní slavnosti, které se uskuteční od středy 23. do neděle 27. června v Bělotíně. Vstupné na celý den je padesát korun, pro děti zdarma. Na čepu bude pivo Zubr, Litovel, Hanošovice, Plzeňsk

Středa 23. června

17:00 Letní koncert v sále kulturního domu v Bělotíně. Vystoupí Přípravný sbor ZŠ Bělotín, Dětský pěvecký sbor ZŠ Bělotín a žáci bělotínské pobočky ZUŠ.

Čtvrtek 24. června

14:15 V sále kulturního domu v Bělotíně se uskuteční vernisáž výstavy prací žáků MŠ a ZŠ mikroregionu Rozvodí. Na výstavě se budou prodávat výrobky z keramické dílny bělotínské školy a školky, floristické výrobky paní Janečkové a šperky slečny J. Šumšalové. Získané finanční prostředky použije škola na nákup nového výtvarného materiálu.

15:30 Tradiční malování na chodníku na téma Malovaná písnička ve sportovním areálu ZŠ Bělotín

15:00 Volejbalový turnaj obcí „O pohár Moravské brány“ ve sportovním areálu ZŠ Bělotín. Hrají: Bělotín, Polom, Heřmanice, Nejdek, Lučice, U konce s dechem, Bělotín dorost, Nový Jičín.

18:00 V jídleně ZŠ Bělotín se setkají vlastníci honebních pozemků s myslivci honiteb Bělotín a Polom.

Pátek 25. června

14:00 Na hřišti TJ Sokol vypukne Fotbalový turnaj firem. Hrají: Sigma Hranice, Skácel Hranice, Cement Hranice, BBA Bělotín, Zapalač Bělotín, Tondach Hranice, SSI Schäfer, Maxservis.

20:00 Country noc v areálu TJ Sokol Bělotín. Hrají a vystupují Smečka Suchdol n. O., Stepping mothers & country taneční skupiny,Fešáci & Michaela Tučná,Tolik Přerov. Sobota 26. června

9:00 Na hřišti TJ Sokol se koná fotbalový turnaj „O Pohár starosty“.

13:30 Na hřišti TJ Sokol se koná Fotbalový turnaj starších pánů.

13:00 – 17:00 V areálu TJ Sokol vypukne odpolední program tradiční akce PIVNÍ RADOVÁNKY. Diváci uvidí taneční vystoupení MŠ Bělotín, Aerobic hrou v podání předškoláků, aerobic předvedou i kadetky, dále vystoupí MTV Denisy Biskupové, Hip Hop ZŠ Bělotín, Aerobic Denisy Biskupové, Taneční škola Vlastimila Tumpacha. O dobrou náladu se postará:
13:00 – 13:30 Neřeš - začínající punk rocková skupina z Hranic
13:30 – 15:00 Velký dechový orchestr ZUŠ Hranice (Diriguje Miroslav Smrčka)
15:00 – 17:00 Taneční orchestr Leopardi při ZUŠ A.Dvořáka Lipník nad Bečvou (Diriguje Leonard Zábranský)

17:00 – 18:30 The Irish Groove (A traditional Irish Celtic Music Trio) - hudební podvečer s originální irskou hudbou

19:00 – 21:00 Funny - hardrocková skupina se zpěvákem Fany Michalíkem (ex-Citron)

21:00 – do svítání (areál TJ Sokol Bělotín) - ČERVNOVÁ NOC se skupinou Omicron – Šumperk a s Oldies disco Pavla Humplíka

Neděle 27. června

11:00 Mše svatá ve farním kostele sv. Jiří v Bělotíně, hudební doprovod „Schola Špičky-Bělotín“.