Čakovický park: prodáno 50 procent

Osobitý, moderní, ale dostupný, to jsou synonyma k pražskému bytovému projektu Čakovický park.

Ten v lokalitě navazuje na předchozí projekty „U Zámeckého parku“ a bytové domy „Čtyřlístek“ a „Kopretina“. Během první fáze výstavby má v blízkosti rozsáhlého zámeckého parku v Čakovicích vyrůst 274 bytů. Pět měsíců po zahájení výstavby oznamuje M&K Development úspěšný prodej 50 % bytových jednotek. „Vzhledem k současné situaci na realitním trhu jde o prodej vysoce nadprůměrný,“ říká Karel Týc, Managing Partner M&K Development.

Kromě klidné lokality přímo propojené s přírodou a zámeckým parkem, dostupnosti metra a plné občanské vybavenosti hrají nemalou roli při rozhodování o koupi stále oblíbenější flexibilní bytové jednotky. U všech bytů o výměře 52 m2 + balkon lze flexibilně měnit vnitřní dispozice podle přání zákazníka. Firma nabízí pět odlišných variant na míru od 1+kk (studio) až po 3+kk, a to za stejnou cenu, která se pohybuje v rozmezí od 2 399 000 do 2 489 000 Kč včetně DPH, parkovacího stání a sklepní kóje.

Dalším lákadlem je nynější nabídka koupě čtyřpokojového bytu za cenu třípokojového. S cenou se vejdete do 4 milionů Kč včetně parkovacího stání a DPH.