Colliers získala tři ocenění na CEE Quality Awards

Poradenská společnost Colliers International získala ocenění ve třech kategoriích CEE Quality Awards pro rok 2012. Porota ji vyhlásila nejlepší agenturou v segmentu průmyslových nemovitostí, nejlepší agenturou v oblasti kancelářských nemovitostí a nejlepší společností v oblasti property managementu. Podle údajů o trhu Colliers uskutečnila v regionu střední a východní Evropy 25 procent pronájmů kanceláří, kdy byl zastupován nájemce.

Kromě toho Colliers zprostředkovala 43 procent pronájmů průmyslových nemovitostí v regionu. „CEE Quality Awards pro nás mají obrovský význam zvláště proto, že o jejich udílení rozhodují naši klienti,“ řekl Hadley Dean, Managing Partner pro východní Evropu.

Slavnostního galavečera ve Varšavě organizovaného CEE Insight Forum ve spolupráci s Financial Times se zúčastnilo téměř 600 hostů z 30 zemí. Ocenění byla udělena významným projektům a společnostem ze sektoru komerčních realit a také odborníkovi roku. Ceny jsou udíleny za vynikající obchodní úspěchy, které ovlivňují dění na komerčním trhu s nemovitostmi. Vítězové jsou vybíráni elitní skupinou odborníků z předních společností působících na nemovitostním trhu a mezinárodních partnerů ze zemí regionu střední a východní Evropy včetně developerských společností, investorů, bank a poradenských specialistů.