CPI Group otevírá již jedenáctý maloobchodní areál v ČR

Investiční a developerská skupina CPI otevře počátkem prosince další, v České republice už jedenáctý. Tentokrát jde o Retail Park v Českém Krumlově, který v podobě developerského záměru koupila CPI Group v loňském roce. Retail Park Český Krumlov je umístěn nedaleko sídliště Mír v městské části Domoradice. Areál o pronajímatelné ploše téměř 2 700 metrů čtverečních nabídne sortiment společností KB Elektro, dm drogerie, Deichmann, Dráčik a Takko Fashion.

CPI Group v současnosti vlastní poměrně rozmanité portfolio maloobchodních nemovitostí v Čechách a na Slovensku, které zahrnuje samostatné prodejny typu Penny Market, Billa nebo Albert Hypermarket, respektive Hypernova na Slovensku, celkem 17 retail parků v ČR a SR a nákupní centra Olympia v Mladé Boleslavi a Teplicích, IGY v Českých Budějovicích či Galerie Fénix v Praze. Celková plocha uvedených nemovitostí dosahuje 500 tisíc metrů čtverečních.

„Expanze retailového portfolia bude probíhat i nadále,“ potvrzuje Pavel Jirásek, Asset manager CPI Group. „Ve výstavbě máme obchodní areál v Berouně a Trutnově, v přípravě jsou projekty v Kroměříži, v Třinci nebo v Pelhřimově“.