ČSOB zvýhodňuje půjčky na rekonstrukci bydlení

ČSOB startuje kampaně k půjčkám na modernizaci bydlení a kreditním kartám, které poběží do konce března. „Pomocí kampaně na Půjčku na lepší bydlení bychom klienty chtěli seznámit s výhodami, které tento produkt nabízí. Náklady na úpravu bydlení jsou totiž jednou z největších položek domácích rozpočtů, a akčními výhodami, které ke kampani nabízíme, jistě potěšíme nemálo klientů,“ uvedla Ivana Bohatcová, výkonná manažerka segmentu Bydlení a úvěry ČSOB.

Půjčka na lepší bydlení nabízí jednoduchou a rychlou možnost, jak financovat rekonstrukce nebo modernizace bydlení. Klient může téměř okamžitě obdržet až 600 000 Kč bez zajištění. Od získání půjčky má klient až šest měsíců na doložení účelu (smlouvy, faktury). V rámci akční nabídky budou klienti moci zdarma půjčku předčasně splatit. Například při celkové výši úvěru 200 000 Kč a době splácení 60 měsíců je úroková sazba 8,9 %, RPSN 11,02 %, výše měsíční splátky 4142 Kč a celková částka splatná klientem je 257 418 Kč. Při výpočtu RPSN byly započítány i poplatky za zpracování nebo správu úvěru. Výše splátky platí za předpokladu čerpání úvěru 15. den v měsíci s první splátkou 15. den měsíce následujícího.

Kampaň na Kreditní karty bude zaměřena na cestování a novým klientům nabídne výhody, jako je poukázka na cestovní služby. „Díky bezúročnému období mohou výdaje zaplatit později bez jakýchkoli dodatečných nákladů, ať už nakupují na cesty, anebo si chtějí pořídit něco nového do bytu. Pro nové držitele kreditních karet jsme si připravili dárek v podobě poukázky v hodnotě 500 Kč na služby společnosti Student Agency,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB.

Hlavní výhodou ČSOB Kreditní karty je odklad plateb až o 55 dní. Díky bezúročnému období může klient využívat peníze banky téměř dva měsíce zcela bez úroku. Navíc u vybraného zboží zaplaceného kreditní kartou získá zdarma ochranu nákupu proti poškození, odcizení nebo zničení na šest měsíců a automaticky prodlouženou záruku o jeden rok nad rámec zákonné záruky na vybrané zboží. Nově karta také nabízí zabezpečení internetových plateb (3D Secure), které si klienti můžou zdarma aktivovat. Každý, kdo si v období kampaně pořídí kreditní kartu a současně s ní do konce dubna alespoň třikrát zaplatí v obchodech nebo na internetu (každý nákup v minimální hodnotě 300 Kč), získá dárkový poukaz Student Agency na cestování v hodnotě 500 Kč. Poukaz lze využít na nákup dovolené, eurovíkendů, jazykových pobytů, letenek, vlakových a autobusových jízdenek.