Era osobní účet je pro mladé klienty ještě výhodnější

Era osobní účet zvýhodnil podmínky užívání pro klienty od 15 do 26 let. Nově je jim veden účet bezplatně bez ohledu, zda stále studují. K dalším benefitům patří například dva výběry hotovosti v bankomatech Poštovní spořitelny a ČSOB zdarma nebo možnost využití slevových karet EURO.

„Chtěl bych zdůraznit, že veškeré výhody platí jak pro studenty, tak i pro mladé absolventy do 26 let, což není úplně obvyklé. Operativně je možné snižovat nebo zvyšovat týdenní limit platební karty, a to až na 30 tisíc korun. K Era osobnímu účtu navíc patří i slevová karta mládeže EURO<26 Karta je široce využitelná v oblastech atraktivních pro mladé, jako jsou cestování a doprava, kultura a památky, ubytování, stravování, obchody, sport, služby, vzdělávání a mnoho dalších. Celkem je držitelům karty v Evropě k dispozici přes 100 tisíc slev,“ popisuje Aleš Pospíšil, výkonný ředitel Řízení segmentů Poštovní spořitelny.

Mladá generace také na Era osobním účtu jistě ocení jeho snadnou dostupnost a obsluhu. Ovládat jej lze nejen s klientským poradcem na Finančních pobočkách a v síti České pošty, ale především prostřednictvím internetového či mobilního bankovnictví. Pro ještě pohodlnější ovládání účtu přes chytré telefony byla v lednu tohoto roku spuštěna aplikace Era smartbanking, kterou si mohou klienti kdykoli bezplatně stáhnout z obchodů s aplikacemi.

„Novinkou je také internetový Era klub pro všechny do 18 let. “Chceme mladým přinášet nejen zábavu formou soutěží, her a kvízů, ale také pomoci rodičům nenásilnou formou zdokonalovat děti ve finanční gramotnosti. Už od útlého věku se děti mohou učit samostatnému hospodaření s penězi a zkoušet to pod dohledem rodičů i v praxi, protože Era osobní účet lze založit již desetiletému dítěti,“ říká Milan Jursík, manažer marketingu Poštovní spořitelny.

Mladí lidé mohou využít také nový Era online účet, který patří mezi klientsky nejpřívětivější účty na trhu. V internetovém bankovnictví nabízí zdarma všechny tuzemské platební příkazy, stejně jako v mobilním bankovnictví tuzemské jednorázové příkazy a samozřejmě bez poplatku jsou všechny příchozí platby. Bezplatné je i vydání platební karty, neomezený počet výběrů z bankomatu Poštovní spořitelny a ČSOB, jakož i měsíční vedení účtu při dodržení průměrného měsíčního zůstatku 15 tisíc korun. Součástí „bezplatného balíčku“ jsou samozřejmě i elektronicky zasílané výpisy.