Fanoušci Teplic: fandí i o dovolené

Gambrinus liga vrcholí a teplický tým vstupuje do posledních zápasů v jejím čele.

Třinácté kolo fotbalové Gambrinus ligy nepřineslo žádné velké překvapení. Tabulkově první Teplice hostovaly v Kladně (čtrnáctí v tabulce) a odjely s poměrně lehce vybojovanými třemi body.
Tepličtí fanoušci povzbuzeni posledními úspěchy svých fotbalistů vypravili do Kladna autobus. „Dělají mi fakt radost. Když nemám šichtu, chodím na každý zápas nejen k nám na Stínadla, ale jezdím i na soupeřova hřiště. Ale ne autobusem, nemám rád ty strkanice, i když k fotbalu patří,“ říká Jiří Svoboda, fanoušek Tepličanů. Šestadvacetiletá Eva Mlynářová, oblečená do teplického dresu, je přesvědčena, že Teplice už vedení v tabulce Gambrinus ligy udrží. „Letos jsem nevynechala jediný zápas, stálo mě to dokonce šest dní dovolené. A stojí to za to. Našim fotbalistům věřím, a nejen já, celá naše fotbalová rodina,“ dodala.

Čekají rekord

FK Teplice má tedy skvěle nastartováno, vlastně už je téměř u cíle. Hned v dalším kole je ale čeká soupeř papírově nejtěžší, a to druhý v tabulce Jablonec. Zápas to nebude jednoduchý, ale fanoušci věří, že to Teplice „dají“. Na Stínadlech čekají rekord v návštěvnosti.