Firma Kronospan přivítá nábytkáře na tradičním Hausmesse

Od 23. do 27. ledna se v závodu Kronospan v Jihlavě sejdou odborníci z nábytkářských firem, truhláři a obchodní partneři. Návštěvníci se zde seznámí s novinkami připravenými pro rok 2012 a budou si moci prohlédnout závod.

Hausmesse se stalo v Kronospanu již tradicí. Vloni se ho zúčastnilo rekordních 800 návštěvníků. Zastoupeni byli jak odborníci z Česka, tak i profesionálové z mnoha dalších evropských zemí.

I letošní novinky v sortimentu dekorů lamin a pracovních desek byly vybrány po debatě s designéry a architekty a vycházejí z aktuálních módních trendů. V katalogu Inspirace 2012 představujícím jednotlivé nové dekory se letos věnuje velký prostor i ukázkám možných kombinací jednotlivých dekorů. „Těmto kombinacím jsme se věnovali již vloni a zaznamenali jsme velký ohlas. Proto jsme letos koncepci možného propojení jednotlivých dekorů ještě více propracovali. Jsme rádi, že se takto povedlo zpřístupnit práci našich designérů koncovým uživatelům,“ vysvětluje ing. Sylva Krechlerová, jednatelka společnosti Kronospan. Jak dodává, cílem firmy je nejen ukázat na trendy v jednotlivých dekorech, ale i na i možnosti jejich vzájemného skloubení.