Hokejbalisté Karlových Varů jsou ve vyhnanství. Zatím

Karlovarští druholigoví hokejbalisté musí hrát své domácí utkání mimo své hřiště. Vytrestala je nedostatečná pořadatelská činnost.

Proto poslední dvě utkání odehráli na hřišti soupeřů. V prvním „domácím“ utkání se představili v Lounech, ve druhém pak na půdě Horní Břízy. Fakt, že svěřenci trenéra Jana Keprty nemohou hrát na vlastním stadionku v Bohaticích se ukázal jako rozhodující. Lídr soutěže si v těchto dvou duelech připsal pouze jeden bod, a to za porážku v Horní Bříze 4:3 po samostatných nájezdech. Do Loun přijelo CSKA pouze s deseti hráči, a na to nakonec doplatilo. Po většinu utkání tahalo za kratší konec lana. Jedinou branku karlovarského týmu vstřelil kapitán Šlár. Louny, bojující o čtvrtfinále play-off, si ziskem tří bodů udrželi naději na postup do vyřazovacích bojů. Druhé utkání náročného víkendu sehráli Karlovarané v Horní Bříze a o vítězství týmu z Plzeňska nakonec rozhodly až samostatné nájezdy. V těch měli více štěstí domácí, když gólmana Nováka překonal Votava. V neděli 18. dubna by Karlovy Vary měly hrát doma, ale pro uzavření hřiště se pravděpodobně zápas s Concept teamem Most odehraje v hokejbalové hale v Mostě.
Vedení CSKA se proti trestu uzavření hřiště odvolalo. „Problém, který na našem hřišti nastal, šetřila policie a došla k názoru, že došlo pouze k přestupku. Nicméně náš klub se s dopravcem z Horní Břízy dohodl na uhrazení částky za poškozený autobus, takže bychom byli rádi, kdy regionální svaz svůj výrok přehodnotil,“ poznamenal Pavel Divíšek. Situace okolo karlovarského hřiště v Bohaticích vypadá následovně: „Odvolání CSKA jsem obdrželi a v nejbližším možném termínu se jím budeme zabývat,“ přidal sekretář regionálního svazu hokejbalu Vladimír Papranec. „Musíme svolat odvolací komisi, která je složena z členů z Plzeňska, Karlovarska a Ústecka. Všichni se budeme odvoláním CSKA zabývat a výsledek v co možná nejkratší době zveřejníme,“ připojil Ladislav Grunt z ligové komise.