JLL dále posiluje svá oddělení

Poradenská společnost Jones Lang LaSalle posiluje některá svá oddělení. Například oddělení kancelářských prostor se rozrostlo o senior konzultanta Miloše Kociána, který doposud zastával pozici konzultanta.

Kocián se již čtyři roky věnuje pronájmu kanceláří a zastupování developerů. Mezi jeho klienty patří IMMORENT, J&T Real Estate, CPI, Orco Property Group, Lighthouse Vltava Waterfront Towers, Real Estate Karlin, Quinlan Private Golub, EPD a další. V roce 2008 se podílel na uzavření mnoha transakcí, a to jak ve spolupráci s klienty, tak s nájemci.

V reakci na vyčlenění Jana Kůrky pro regionální instrukce Jones Lang LaSalle dále posiluje oddělení kancelářských prostor jmenováním Harryho Bannatyna junior konzultantem. Ten bude zodpovědný za pronájem kancelářských prostor v Praze. Harry Bannatyne absolvoval Commerce College v Glasgow.

Oddělení pronájmu maloobchodních nemovitostí povýšilo Zuzanu Rakovou na pozici junior konzultanta. Během svého působení v Jones Lang LaSalle se Zuzana Raková podílela na pronájmu obchodních center Plzeň Plaza, Galerie Harfa, Palác Pardubice, Forum Liberec, City Gate, Oáza Kladno a projektů Inter Ikea. Ve své nové pozici bude zodpovědná za poskytování kompletních služeb v oblasti maloobchodních nemovitostí. Senior analytikem investičního oddělení byl jmenován Štefan Puci. Štefan má bohatou zkušenost na realitním trhu, která zahrnuje práci s klienty, jako jsou Immoeast, Quinlan Private, AXA, GTC, Pradera nebo Rodamco.

Eva Švecová přichází do Jones Lang LaSalle ze společnosti Exxon Mobil a bude se podílet na zpracování projektů pro oddělení průmyslových nemovitostí a oddělení projektových a developerských služeb. Vystudovala obor krajinného inženýrství na České zemědělské univerzitě v Praze.