KAJETÁNKA získala další ocenění, tentokrát v soutěži CIJ Awards 2011

Developerský projekt KAJETÁNKA letos sbírá jedno ocenění za druhým. Po soutěži ‚Realitní projekt roku 2011‘, kde mu byla udělena hned tři významná ocenění, jakými jsou Cena odborné poroty za 2. umístění v České republice, Cena odborné poroty za 1. umístění v regionu Praha 6 a Cena veřejnosti v regionu Praha 6, byl tento unikátní projekt vyhodnocen jako vítěz kategorie Best Residential Development v rámci každoroční soutěže CIJ Awards 2011.

Jedenáctý ročník soutěže CIJ Awards se již tradičně konal pod záštitou odborného časopisu Construction & Investment Journal. V jedenácti kategoriích mezi sebou soupeřilo celkem 59 developerských projektů a společností působících v oblasti developmentu. Soutěže se mohly zúčastnit projekty napříč celou Českou republikou splňující podmínku jejich dokončení během roku 2011, nebo projekty, které již obdržely nebo očekávají vydání stavebního povolení. Projekty i soutěžící společnosti byly hodnoceny nezávislou porotou složenou z významných realitních odborníků.

„Za získané ocenění bych chtěla velmi poděkovat. O toto uznání se dělíme s celým týmem i spolupracujícími společnostmi, jež se na přípravě projektu KAJETÁNKA od samého začátku až po její realizaci podílely a stále ještě podílejí,“ vyjádřila se Andrea Straube, zástupce developerské společnosti BOZNER.

Rezidenční projekt KAJETÁNKA vznikající na území rozsáhlého parku v Praze 6, Břevnově mezi ulicemi Radimova a Na Petynce nabídne přibližně 140 luxusních bytů. Jedná se o byty 2 + kk až 4 + kk se zahrádkami, v horních patrech budov se nacházejí velmi prostorné byty typu PENTHOUSE. Dva z nich se právě dokončují. Součástí projektu zasazeného do udržované anglické zahrady bude rekonstrukce barokní oranžerie, historické budovy zámečku a renovace parku včetně jezírka. Zámeček bude po dokončení celého projektu společně s částí zrenovovaného parku předán do vlastnictví Prahy 6 a sloužit veřejnosti.

Na projektu KAJETÁNKA se kromě společnosti BOZNER s.r.o. spolupodílejí její vlastníci, společnosti Lapid Capital Ventures Ltd. a Avestus Capital Partners (dříve Quinlan Private). Obě společnosti dlouhodobě působí na území střední a západní Evropy v oblasti prvotřídních nemovitostí. Avestus Capital Partners spravuje majetek v hodnotě přesahující 10 miliard eur. V portfoliu České spořitelny, partnera projektu KAJETÁNKA, je jen v Praze několik dalších rezidenčních projektů. Architektem projektu je renomovaný pražský ateliér LOXIA a.s.