Letošní Týden FM zaštítí premiér Petr Nečas

Představenstvo IFMA CZ obdrželo dokument obsahující potvrzení záštity předsedy vlády České republiky Petra Nečase nad XI. ročníkem Týdne facility managementu, který se uskuteční ve dnech 7. až 11. listopadu 2011 v Praze.

Motto letošního ročníku je „Facility management - příležitost pro integraci“. Osobní účast předsedy vlády ČR bude ještě upřesněna. Osobní podporu přislíbil i ministr pro místní rozvoj Kamil Jankovský. Dále svou účast na mezinárodní konferenci konané 8. listopadu 2011 potvrdil viceprezident EuroFM a hlavní vyjednávač FM v Evropském parlamentu a Radě EU Fred Kloet z Holandska. „Velice si vážíme osobní záštity předsedy vlády Petra Nečase. Získáváme tím jednoznačný signál, že i naše země se zařazuje do skupiny pokrokových společností, které si uvědomují význam tohoto oboru pro budoucnost. Vedle zdůraznění významu facility managementu Evropským parlamentem, který náš obor zařadil mezi čtyři nejvýznamnější oblasti rozvoje příštích let, se tak záštita předsedy vlády ČR stává signálem pro váhavce, kteří stále ještě nechtějí nebo neumějí zhodnotit přínosy facility managementu pro své společnosti a ekonomiku ČR jako celek,“ řekl prezident IFMA CZ Ondřej Štrup.

#####Centrem Týdne FM bude tradičně hotel Olympik

Jako každoročně zahrnuje Týden facility managementu exkurzi do zajímavého objektu v ČR, hlavní konferenci, společenský večer s vyhlášením cen FM AWARDS, workshop a doprovodné konference našich partnerů. Mezinárodní konference IFMA CZ se uskuteční 8. listopadu 2011 tradičně v hotelu Olympik Artemis a po konferenci bude následovat společenský večer s vyhlášením FM AWARDS 2011, který se uskuteční v nové budově Národního muzea v Praze 1. Program bude ještě upřesněn.

#####Ocenění v pěti kategoriích

www.ifma.cz