Nákupní park Haná se rozšiřuje o novou prodejnu Möbelixu

V nákupním parku HANÁ v Olomouci byla otevřena nová prodejna nábytku Möbelix, která se drží motta celého nákupního parku „Vše pro váš domov“. Prodejna Möbelix se nachází ve dvou patrech a zabírá plochu o velikosti 8090 metrů čtverečních. A obsahuje více než 2500 druhů nábytku a příslušenství pro celý dům.

Kromě klasického prodeje Möbelix nabízí i služby v podobě plánování kuchyní a montážní servis. „Za prvních pět otevíracích dní navštívilo náš obchod 30 000 zákazníků a plán obratu v den otevření byl proti očekávání překročen o 20 %,“ hodnotí spokojeně vstup do nákupního parku Haná Olomouc vedoucí prodejny Möbelix, Michal Sedláček.

„Náš retail park je na střední Moravě jedinečný svou koncepcí zaměřenou na domov a bydlení. Ve specializovaných prodejnách návštěvníci nakoupí vše pro dům a byt na jednom místě,“ uvádí Martin Crha, manažer parku HANÁ. „Obsazenost retail parku dosahuje 93 % a stále se objevují noví zájemci. Naše obchodní zóna je specifická nejen umístěním, protože zasahujeme velkou spádovou oblast střední Moravy, ale také nabízeným sortimentem – vše pro domov. Proto jsme atraktivním místem jak pro zákazníky, tak pro obchodníky,“ dodává Crha.