Navrhněte logo cyklostezky Bečva. Vítěz dostane 40 tisíc

Hledá se logo, které by vystihlo cyklostezku Bečva. Návrhy lze posílat do 30. října.

Od pramene řeky Bečvy až po soutok s řekou Moravou povede cyklostezka Bečva, na které se stále pracuje tak, aby měla kvalitní povrch vhodný pro cyklisty a in-line bruslaře.

Města, kterými povede, už teď myslí na otevření v příštím roce a tak hledají logo, které by cyklostezku nejlépe vystihlo. Proto vyhlásili soutěž na návrh loga cyklostezky Bečva. Logo pak budou používat v propagačních materiálech, v průvodcích a na informačních tabulích.

Podmínky návrhu loga

Návrh loga musí být ve formátu jpg, zhotovený v křivkách a musí obsahovat variantu barevnou, jednobarevnou, černobílou, a to černá na světlém pozadí a bílá na tmavém pozadí. Návrh musí být jednoduchý, aby se dal použít i na tisk na propisky, ale také na informační cedule a velkoplošné reklamy. Musí mít zapamatovatelný vzhled a zachytit celou trasu cyklostezky od prameny řeky Bečvy po soutok s řekou Moravou.

Jeden účastník soutěže o nejlepší návrh může poslat maximálně tři návrhy. Autor vítězného návrhu pak zhotoví logomanulá v hodnotě 40 tisíc korun včetně DPH.

Návrhy lze poslat do 30. října na e-mail jana.pivodova@mu-prerov.cz.